Skip to content

Kerst actie 2022: Gratis Workshop

kerst actie 2022: gratis workshop

๐Ÿ…บ๐Ÿ…ด๐Ÿ†๐Ÿ†‚๐Ÿ†ƒ๐Ÿ…ฐ๐Ÿ…ฒ๐Ÿ†ƒ๐Ÿ…ธ๐Ÿ…ด!!

Waarom ik dit doe, omdat ik heel erg dankbaar ben voor het werk wat ik mag doen. Anderen helpen!

En ik wordt er heel gelukkig van als ik iets weg kan geven, waarbij ik anderen kan helpen.

๐™’๐™–๐™ฉ ๐™๐™ค๐™ช๐™™๐™ฉ ๐™™๐™š ๐™ ๐™š๐™ง๐™จ๐™ฉ๐™–๐™˜๐™ฉ๐™ž๐™š ๐™ž๐™ฃ.

Een actie waarbij de totale waarde 1 op 1 geheel overgedragen wordt aan de stichting Breat. www.breathcareforkids.com
Door de onveilige situatie in de Oekraรฏne zijn veel mensen op de vlucht geslagen. Daarvan zijn er velen in de nog altijd onrustig wijken achter gebleven. Deze mensen verblijven onder slechte omstandigheden in kampen in de regio. Vooral in de wintertijd met temperaturen van soms wel -30 graden is het niet eenvoudig voor hen. Breath Care for Kids heeft regelmatig onder andere medicijnen uitgedeeld in de kampen. Maar dit is niet voldoende.

De stichting Breath heeft een stuk grond van maar liefst 3.700 m2 aangekocht. Hier moeten twee kinderhuizen worden gebouwd, waar per huis acht tot tien kinderen onderdak zullen vinden. Het gaat veelal om kinderen die het slachtoffer zijn van de oorlog in het oosten van Oekraรฏne.

En ik wil hier heel graag een bijdrage aan leveren.

๐™’๐™–๐™ฉ ๐™œ๐™– ๐™ž๐™  ๐™™๐™ค๐™š๐™ฃ?

De kerstactie bestaat uit, wat ik normaal niet vaak meer doe, is dat ik gratis workshops weggeef aan diegene, die graag snel een beter gevoel willen hebben. Tijdens deze workshop geef ik je een korte uitleg wat NLP voor je kan betekenen. Waarvoor en hoe je het kunt gebruiken. En ook ga je รฉรฉn van de belangrijkste technieken zรจlf ervaren en leren toepassen in je dagelijks leven.

โ€œHoe leer je om gaan met een acuut gevoel van stress!โ€

Dus ik heb bedacht dat ik 10 ๐™œ๐™ง๐™–๐™ฉ๐™ž๐™จ ๐™ฌ๐™ค๐™ง๐™ ๐™จ๐™๐™ค๐™ฅ๐™จ๐™ฅ๐™ก๐™š๐™ ๐™ ๐™š๐™ฃ weggeef a 10 e per stuk, Dat geld doneer ik totaal aan deze stichting.

Dus vind je het fijn om iets voor het goede doel te doen, en wil je graag meedoen met de workshop; Hoe leer je om gaan met een acuut gevoel van stress!

Doe dan gezellig samen met je vriendin, je zus, moeder of alleen mee met de workshop.

Dat betekent dat ik kan doen wat ik heel graag wil doen, anderen helpen en dat jij krijgt wat jij hopelijk graag wilt, dat is deze leuke gratis workshop volgen, waarbij je met een goed gevoel weer naar buiten gaat en een enorme berg aan extra inspiratie en extra informatie, waarmee ik je weer naar huis laat gaan.

Want ik heb wel vaker workshops gegeven en die worden altijd als zeer waardevol ervaren en die 10 Euro is echt peanuts.

Met elkaar win, win, win zorgen we er dus voor, dat we voor de kinderen in de Oekraรฏne een bijdrage aan een veilig onderdak kunnen bieden.

Ik heb slechts 10 plekken, dus stuur me een email, met daarin waarom je mee wilt doen, en je telefoonnr.ย  naar info@unchainyourbrain.nl dan komt dat allemaal wel goed. De rest lees je dan in je mail.

Dus voor snelle beslissers reageer snel, want ik heb slechts 10 plekken! Het is op ๐™ฏ๐™–๐™ฉ๐™š๐™ง๐™™๐™–๐™œ 11 ๐™›๐™š๐™—๐™ง๐™ช๐™–๐™ง๐™ž ๐™ฉ๐™ช๐™จ๐™จ๐™š๐™ฃ 14.00 ๐™š๐™ฃ 16.00 ๐™ช๐™ช๐™ง

Ik zal deze kerstactie een paar dagen nog promoten, maar dat is uit totale win win, want ik maak jou blij, hopelijk๐Ÿ˜‰ met een โ€œgratisโ€ workshop of je maakt een ander er blij mee als kerstcadeautje, dus hou me deze week nog even in de gaten.

Alvast enorm bedankt en hele fijne warme kerstdagen!

Liefs Saskia

Klik hier voor de kerstactie.
Meer weten over NLP, lees hier.

Gratis Workshop NLP