Gratis E-book

Gratis E-book: Hoe stop je negatieve gevoelens

Het gratis E-book over hoe je grip krijgt op emoties door negatieve gevoelens te stoppen en te vervangen door een krachtig gevoel van rust, ontspanning en zelfvertrouwen. 

In E-book staan de belangrijkste technieken waarmee je:

  • Een acuut naar gevoel binnen twee minuten kan stoppen en vervangen door een goed gevoel van plezier, lachen, ontspanning of zelfvertrouwen.
  • Hoe je nare gebeurtenissen uit je verleden neutraliseert zodat ze geen referentiepunt meer zijn voor je onbewustzijn om je naar over te voelen.
  • Hoe je zorgen over de toekomst laat verdwijnen en voor jezelf een fantastische en succesvolle toekomst programmeert
  • Hoe je negatieve gedachten kan stoppen en vervangen door krachtige gedachten waar je je goed van gaat voelen.

Hier een reactie van iemand die de technieken uit het rapport direct heeft toegepast:

Hallo ..

Ik wilde u hierbij bedanken, uw NLP technieken zijn fantastisch gebleken voor mij, in een oogwenk had ik de logica er helemaal van begrepen en heb ik deze al doorgegeven aan mijn klanten (ik werk therapeutisch) het is ongeloofelijk hoe snel deze technieken kunnen werken toch voor mij alleszins.

Ik heb vorige week een probleem kunnen oplossen dat al 4 jaar lang als een WIG tussen mij en mijn partner staat, verder heb ik de duisternis die ik al jaren voel maar niet echt begreep kunnen oplossen.

Vriendelijke groeten, I.

Om je te overtuigen van de waarde van mijn dienstverlening krijg je het E- book over het stoppen van negatieve gevoelens zoals angst, depressie, woede trauma’s of een fobie gratis.

Wanneer je je gegevens hier invult, wordt de door jou bestelde informatie zo spoedig mogelijk naar je emailadres gestuurd.

Omdat jouw vertrouwen in mij zeer belangrijk is, geef ik je naam en emailadres nooit aan derde partijen. Het is dus volkomen veilig om het E-book te bestellen.

De gegevens die je invult, worden zorgvuldig, vertrouwelijk en respectvol behandeld. In de Privacyverklaring lees je daar meer over.