Skip to content

Relatie Boost Traject

Intensief Relatie Boost Traject  

Zijn jullie elkaar kwijtgeraakt en vraag je je af waarom hij je niet begrijpt? Wil je echt samen op een bijzondere manier aan de slag met je relatie? Lees dan hieronder verder.

Je hebt al jaren een relatie maar de communicatie tussen jullie is echt al tijden niet meer wat het ooit was. Op een normale ontspannen manier samen communiceren? Het lukt gewoon niet meer. Je voelt je niet gezien en gehoord en het lijkt wel alsof jullie elkaar gewoonweg niet meer begrijpen.

Hierdoor stapelen de irritaties zich op en voel je je regelmatig gefrusteerd, boos en alleen. Want waarom begrijpt hij niet dat jij er emotioneel soms zo doorheen zit. En waarom maakt hij alleen maar rationele keuzes, alsof het hem niets lijkt te doen. Hij weet echter ook niet meer wat hij moet zeggen of doen om jou te begrijpen. Het eindigt te vaak in ruzie of afzondering.

Maar hoe is het dan zover gekomen? Wat doe je eraan? Je wilt zo graag de rust en ontspanning in jezelf en in je relatie weer terug.

Beiden zijn jullie niet happy meer, en zo doorgaan is het niet. Maar uit elkaar gaan? Terwijl er nog wel liefde is en jullie het zo graag allebei anders willen? Er moet is veranderen.

Relatie Coaching

Jullie begrijpen elkaar niet meer.

Het maakt niet uit hoe  je het zegt, je krijgt ieder keer weer een verwijtend antwoord. Het ligt nooit aan hem altijd aan jou. Hij is altijd maar aan het werk alsof er niets belangrijkers is. Maar echt gezellig thuis is het niet, dus wat wil je dan? En zo gaat het al maanden, hoe doorbreek je dit patroon, je ziet er gewoon geen toekomst meer in als jullie relatie niet verbetert.  

Je komt thuis na een lange dag werken en hebt een behoorlijke intense dag achter de rug. Graag wil je even je verhaal doen, ja dat zou zo fijn zijn, zodat je even lucht kan scheppen in de chaos die er in je hoofd rondgaat. Maar nee hoor het gaat weer zoals het zó vaak gaat, hij begrijp niet waar je zo druk om maakt. Er is zoveel gebeurd die dag en het enige wat hij zegt is: “dan doe je het toch niet”, en “waarom laat je het een ander dan niet doen. Maak je er niet zo druk om.”

Je voelt je niet gehoord, tranen lopen over je wangen en je vraagt je voor de zoveelste keer af waarom hij zo bot en begrip loos reageert. Snapt hij dan echt niet wat zijn gedrag met je doet? Voor de honderdste keer ga je maar weer wat anders doen, het verandert toch niet. Maar je voelt je verdrietig en gefrustreerd als je je bedenkt hoe gemakkelijk hij er weer over heen walst. Alsof er niets gebeurd is, pakt hij zijn mobiel en begint met het lezen van wat berichten.

Of je hebt net je moeder gesproken die vraagt of je van het weekend gezellig even langs komt, het is ook best wel een poosje geleden. Wanneer je tijdens het avondeten zegt dat je moeder gebeld heeft en het je fijn lijkt om in het weekend even samen langs te gaan, knikt hij slecht even. Twee dagen later, heb je net je boodschappen gedaan en vraag je aan hem of het hem uitkomt om zo te gaan zegt hij. “Ga maar alleen, ik ben hier nog wel even bezig”. Stoom komt uit je oren en weer voel je je afgekapt. Je zegt er maar niets over om de rust in huis, waar de kinderen bij zijn te bewaren, maar van binnen kook je.

De volgende dag vraagt hij aan je of je het leuk vind om samen, het is zondag, een hapje ergens te gaan eten. Omdat ook hij het gevoel heeft het gister niet handig aangepakt te hebben. Maar daar heb jij absoluut geen behoefte aan. Stik er maar in met je gezellige etentje, denk je. De toon is gezet het was weer een gezellig weekend.

Gelukkig wordt er wel met regelmaat even gepraat over wat je dwars zit en waarom je zijn reactie niet leuk of passend vond. Ook hij geeft toe er wat vaker op te letten en er rekening mee te houden. Maar helaas er verandert niets, en met grote regelmaat blijven jullie in dit vacuum vastlopen.

 

 

Hoe zou het voor je zijn …

Als je elkaar beter leert begrijpen, als je je door hem echt weer gezien en gehoord voelt. Als er weer interesse is in de gesprekken naar elkaar, zodat je op een ontspannen manier samen met elkaar om kunt gaan. 

Je inzicht krijgt, waarom jullie zo anders zijn, want dat is hier echt een van de belangrijkste eye-openers. Je leert echt begrijpen wat je partner beweegt en waarom hij of zij iets doet. Hierdoor ontstaat er veel meer begrip, omdat je weet wat hij/zij echt nodig heeft. Wat de communicatie een stuk gemakkelijker en duidelijker maakt.

Je begrijpt waar die verschillen vandaan komen en hoe je daar in de toekomst veel gemakkelijker mee om kunt gaan. Zodat je een relatie krijgt waarin je samen weer echt kunt genieten van de kleine dingen die er echt toe doen.  En ervaart hoe je de rust en ontspanning in jezelf en in je relatie weer terugkrijgt. 

Wanneer je als een extra bonus leert hoe je grip krijgt op je emoties, waardoor je je veel vaker weer goed gaat voelen. Je beter kunt ontspannen en je veel gemakkelijker je hoofd leeg kunt maken. 

Als je elkaar weer kan zien op de manier waarop je elkaar vroeger zo leuk vond toen je elkaar leerde kennen, zodat je de waarde weer kunt inzien wat je aan elkaar hebt en weer zin hebt om te investeren in de toekomst samen.

Om weer leuke dingen samen te gaan ondernemen, zonder twijfel of het wel een leuke dag wordt.

Wanneer je je weer gezien en gehoord voelt door je partner. En ook de steun ervaart die je zo gemist hebt.

 

Dan is dit voor jullie wellicht een super mooie oplossing ..

Intensief Relatie Boost Traject, wat kan je verwachten?

Het programma bestaat uit 2 x een 2 daagse samen en vooraf 2 x een individuele sessie van 1.5 uur, waarin je volledig met jezelf en je relatie aan de slag gaat.

De tijden worden met jullie samen afgestemd. De totale tijd is ongeveer 1 maand.

Voorafgaand een indivudele sessie, waarin de problemen en gewenste uitkomst worden besproken.  Gevolgd door twee zeer intensieve en exclusieve relatie trainingsdagen, waarin je jezelf tegenkomt en jezelf en je partner heel goed leert kennen.

Zowel Individuele Coaching als Duo Coaching. 

De trainingen vinden overdag plaats. ‘s Avonds heb je de tijd om zelf in te vullen, terwijl je overnacht in onze heerlijke B&B Rustiek Andijk, waar je ‘smorgens van een geweldig uitgebreid ontbijt kunt genieten.

Het Relatie Boost Traject bestaat uit: 

4 Intensieve Coaching Dagen op een Prachtige Locatie. 2 individuele sessies van 1.5 uur. 
6 video’s over de training , die je per mail toegestuurd krijgt. 

Incl. 2 Overnachtingen met een Geweldig Ontbijt & Lunch.  
 
 
 
individuele coaching
5 Relatietips: voor meer ontspanning, plezier en verbinding in je relatie.

Uiteraard behandel ik je gegevens vertrouwelijk. Ik verwijs je hiervoor naar de Privacyverklaring.

Het grootste voordeel van het Relatie Boost Weekend

 
Dat je het echt samen doet. Er samen ook even uit bent, waardoor het traject niet alleen sneller maar ook veel waardevoller is, dan Individuele Relatie Coaching.
* Ik vermeld er echter wel bij dat dit niet voor iedereen geschikt is.

Dat het vaak leuker is om het samen te doen, (mits de relatie dat inderdaad nog toelaat)😉, wil niet zeggen dat het een beter of sneller resultaat biedt. Iedere relatie is immers totaal anders.
 
Het is een enorme boost voor je relatie, dat zeker. Mocht jullie relatie totaal ontwricht zijn, dan raad ik je aan om eerst met Individuele Relatie Coaching te starten.

Het Relatie Boost Traject is intensief, biedt sneller resultaat, er is veel meer interactie met elkaar en ik heb veel kortere lijntjes met jullie, waardoor we dus nog intensiever kunnen schakelen. Na een uitvoerig intake gesprek weet je wat voor jullie de beste optie is.

Bijkomend voordeel is een andere omgeving en dus geen afleiding van werk en gezin, waardoor je echt even helemaal de volledige focus volledig op je relatie hebt.

 


Investeer in je relatie!


De investering voor het Relatie Boost Traject is 4995,- Ook mogelijk in 2 termijnen van 2595,-

Dus wanneer wil jij starten met een fantastisch Relatie Boost Traject? En je relatie in zeer korte tijd intensief een enorme boost geven. Als je relatie niet is wat je ervan verwacht had, dan weet je wanneer je er niets aan gaat doen (en het waarschijnlijk nog langer uitstelt), er in de toekomst niets verbetert. De keuze ligt altijd bij jezelf. Wat zou jij willen bereiken?

Mijn eerste afspraak met Saskia was begin juni 2023. Na een intensieve periode van verliezen in onze familie dacht ik dat 4 jaar na dato dat de rust was wedergekeerd.  Echter een nieuwe fase had zich aangediend, mijn echtgenoot en ik begrepen elkaar totaal niet meer. We zaten op totaal verschillende frequenties, “lazen” elkaar niet meer en we waren elkaar volledig kwijt. Een prachtig huis, prachtige kinderen en een luxe leven. Wat ging er mis? 

We besloten ondersteuning te zoeken en vonden deze bij Saskia, die onze breintypes uitzocht, waardoor de verschillen en het onbegrip al snel duidelijk werden. Na de eerste sessie voelde ik mij eindelijk gehoord en begrepen. Eindelijk iemand die begreep waar ik tegenaan liep. Saskia leerde mij over de verschillende breintypes. Ik als de “perfectionist” moest het (andere) breintype van mijn partner leren begrijpen. 

Ik heb van Saskia geleerd dat mensen verschillende breinen en denkwijzen hebben en dus anders met zaken omgaan en vooral heb ik geleerd er als perfectionist geen last meer van te hebben. Na de trainingen kan ik zeggen dat ik “kan loslaten” en keuzes te maken die voor mij goed voelen en daarnaast hangt de relatie met mijn partner niet meer als een donkere wolk boven mijn leven. Het is door de begeleiding van Saskia luchtiger geworden, positiever en het heeft me nog sterker gemaakt in het maken van mijn keuzes en het stellen van mijn grenzen.

De laatste dag, bedacht ik me dat ik ook klaar was om af te ronden. Wie had dat gedacht toen ik aan het begin van de zomer startte. Het is de meest leerzame “summer course” van mijn leven geweest en ik ga de handvatten van Saskia zeker nog vaker toepassen in de toekomst. Ik kan Saskia en haar energieke, open en liefdevolle wijze van coaching aan een ieder aanbevelen. 


Dag lief, mooi mens! 

 “Je kunt een ander niet veranderen, je kunt alleen veranderen hoe jij ermee omgaat”. 

Lieve groet, Kitty 

Uit onderzoek is gebleken dat 92% van de stellen na een vakantie toch weer terugglijdt in de oude vertrouwde patronen. Zonder echt een duidelijk beeld hoe het het komend jaar eruit gaat zien en mogelijk met de hoop, dat er iets spontaan uit zichzelf zal verbeteren? Wat denk je zelf? Ook omdat er niet echt een plan gemaakt wordt, hoe jij en je partner het zouden kunnen veranderen. Je mist simpelweg het inzicht en de stappen om dit te realiseren, anders had je er zelf al veel eerder iets aan gedaan.

Het grote voordeel is, dat ik weet hoe mensen verschillen in het omgaan met emoties, (breinbepalend) en hoe je dus zelf snel grip op je emoties kunt krijgen, zodat het verlangen om elkaar beter te begrijpen, snel en eenvoudig op te lossen is.  

Het is belangrijk om eerst die emoties, (frustraties, woede, onzekerheid, verdriet, angst, onbegrip) onder controle krijgen, zodat de veranderingen die jullie willen gaan maken, voortkomen uit weloverwogen keuzes en niet uit emotie/gevoel! Je hoeft het gelukkig niet alleen te doen.😊 Ik heb deze weekend speciaal voor stellen als jullie ontwikkeld!

Laten we er samen twee mooie, speciale Relatie Boost Weekenden van gaan maken! Hoe lijkt je dat? Hoeveel meer impact denk je dat dit voor jullie zal hebben? 

Hoe fijn zou het zijn om in zo’n korte tijd elkaar beter te leren begrijpen, je echt weer begrepen te voelen, de communicatie te optimaliseren, en je samen weer goed en gelukkig te gaan voelen?

 

Als jullie bereid zijn om er echt samen voor te gaan, omdat je je relatie graag een fijnere toekomst gunt, dan zijn jullie bij mij op het juiste adres.

 

“Ik ga jou helpen om

ook jezelf weer terug te vinden.” 

Relatie Boost Traject

Intensief Relatie Boost Traject  

Zijn jullie elkaar kwijtgeraakt en vraag je je af waarom hij je niet begrijpt? Wil je echt samen op een bijzondere manier aan de slag met je relatie? Lees dan hieronder verder.

Je hebt al jaren een relatie maar de communicatie tussen jullie is echt al tijden niet meer wat het ooit was. Op een normale ontspannen manier samen communiceren? Het lukt gewoon niet meer. Je voelt je niet gezien en gehoord en het lijkt wel alsof jullie elkaar gewoonweg niet meer begrijpen.

Hierdoor stapelen de irritaties zich op en voel je je regelmatig gefrusteerd, boos en alleen. Want waarom begrijpt hij niet dat jij er emotioneel soms zo doorheen zit. En waarom maakt hij alleen maar rationele keuzes, alsof het hem niets lijkt te doen. Hij weet echter ook niet meer wat hij moet zeggen of doen om jou te begrijpen. Het eindigt te vaak in ruzie of afzondering.

Maar hoe is het dan zover gekomen? Wat doe je eraan? Je wilt zo graag de rust en ontspanning in jezelf en in je relatie weer terug.

Beiden zijn jullie niet happy meer, en zo doorgaan is het niet. Maar uit elkaar gaan? Terwijl er nog wel liefde is en jullie het zo graag allebei anders willen? Er moet is veranderen.

Relatie Coaching

Jullie begrijpen elkaar niet meer.

Het maakt niet uit hoe  je het zegt, je krijgt ieder keer weer een verwijtend antwoord. Het ligt nooit aan hem altijd aan jou. Hij is altijd maar aan het werk alsof er niets belangrijkers is. Maar echt gezellig thuis is het niet, dus wat wil je dan? En zo gaat het al maanden, hoe doorbreek je dit patroon, je ziet er gewoon geen toekomst meer in als jullie relatie niet verbetert.  

Je komt thuis na een lange dag werken en hebt een behoorlijke intense dag achter de rug. Graag wil je even je verhaal doen, ja dat zou zo fijn zijn, zodat je even lucht kan scheppen in de chaos die er in je hoofd rondgaat. Maar nee hoor het gaat weer zoals het zó vaak gaat, hij begrijp niet waar je zo druk om maakt. Er is zoveel gebeurd die dag en het enige wat hij zegt is: “dan doe je het toch niet”, en “waarom laat je het een ander dan niet doen. Maak je er niet zo druk om.”

Je voelt je niet gehoord, tranen lopen over je wangen en je vraagt je voor de zoveelste keer af waarom hij zo bot en begrip loos reageert. Snapt hij dan echt niet wat zijn gedrag met je doet? Voor de honderdste keer ga je maar weer wat anders doen, het verandert toch niet. Maar je voelt je verdrietig en gefrustreerd als je je bedenkt hoe gemakkelijk hij er weer over heen walst. Alsof er niets gebeurd is, pakt hij zijn mobiel en begint met het lezen van wat berichten.

Of je hebt net je moeder gesproken die vraagt of je van het weekend gezellig even langs komt, het is ook best wel een poosje geleden. Wanneer je tijdens het avondeten zegt dat je moeder gebeld heeft en het je fijn lijkt om in het weekend even samen langs te gaan, knikt hij slecht even. Twee dagen later, heb je net je boodschappen gedaan en vraag je aan hem of het hem uitkomt om zo te gaan zegt hij. “Ga maar alleen, ik ben hier nog wel even bezig”. Stoom komt uit je oren en weer voel je je afgekapt. Je zegt er maar niets over om de rust in huis, waar de kinderen bij zijn te bewaren, maar van binnen kook je.

De volgende dag vraagt hij aan je of je het leuk vind om samen, het is zondag, een hapje ergens te gaan eten. Omdat ook hij het gevoel heeft het gister niet handig aangepakt te hebben. Maar daar heb jij absoluut geen behoefte aan. Stik er maar in met je gezellige etentje, denk je. De toon is gezet het was weer een gezellig weekend.

Gelukkig wordt er wel met regelmaat even gepraat over wat je dwars zit en waarom je zijn reactie niet leuk of passend vond. Ook hij geeft toe er wat vaker op te letten en er rekening mee te houden. Maar helaas er verandert niets, en met grote regelmaat blijven jullie in dit vacuum vastlopen.

 

 

Hoe zou het voor je zijn …

Als je elkaar beter leert begrijpen, als je je door hem echt weer gezien en gehoord voelt. Als er weer interesse is in de gesprekken naar elkaar, zodat je op een ontspannen manier samen met elkaar om kunt gaan. 

Je inzicht krijgt, waarom jullie zo anders zijn, want dat is hier echt een van de belangrijkste eye-openers. Je leert echt begrijpen wat je partner beweegt en waarom hij of zij iets doet. Hierdoor ontstaat er veel meer begrip, omdat je weet wat hij/zij echt nodig heeft. Wat de communicatie een stuk gemakkelijker en duidelijker maakt.

Je begrijpt waar die verschillen vandaan komen en hoe je daar in de toekomst veel gemakkelijker mee om kunt gaan. Zodat je een relatie krijgt waarin je samen weer echt kunt genieten van de kleine dingen die er echt toe doen.  En ervaart hoe je de rust en ontspanning in jezelf en in je relatie weer terugkrijgt. 

Wanneer je als een extra bonus leert hoe je grip krijgt op je emoties, waardoor je je veel vaker weer goed gaat voelen. Je beter kunt ontspannen en je veel gemakkelijker je hoofd leeg kunt maken. 

Als je elkaar weer kan zien op de manier waarop je elkaar vroeger zo leuk vond toen je elkaar leerde kennen, zodat je de waarde weer kunt inzien wat je aan elkaar hebt en weer zin hebt om te investeren in de toekomst samen.

Om weer leuke dingen samen te gaan ondernemen, zonder twijfel of het wel een leuke dag wordt.

Wanneer je je weer gezien en gehoord voelt door je partner. En ook de steun ervaart die je zo gemist hebt.

 

Dan is dit voor jullie wellicht een super mooie oplossing ..

Intensief Relatie Boost Traject, wat kan je verwachten?

Het programma bestaat uit 2 x een 2 daagse samen en vooraf 2 x een individuele sessie van 1.5 uur, waarin je volledig met jezelf en je relatie aan de slag gaat.

De tijden worden met jullie samen afgestemd. De totale tijd is ongeveer 1 maand.

Voorafgaand een indivudele sessie, waarin de problemen en gewenste uitkomst worden besproken.  Gevolgd door twee zeer intensieve en exclusieve relatie trainingsdagen, waarin je jezelf tegenkomt en jezelf en je partner heel goed leert kennen.

Zowel Individuele Coaching als Duo Coaching. 

De trainingen vinden overdag plaats. ‘s Avonds heb je de tijd om zelf in te vullen, terwijl je overnacht in onze heerlijke B&B Rustiek Andijk, waar je ‘smorgens van een geweldig uitgebreid ontbijt kunt genieten.

Het Relatie Boost Traject bestaat uit: 

4 Intensieve Coaching Dagen op een Prachtige Locatie. 2 individuele sessies van 1.5 uur. 
6 video’s over de training , die je per mail toegestuurd krijgt. 

Incl. 2 Overnachtingen met een Geweldig Ontbijt & Lunch.  
 
 
 
individuele coaching
5 Relatietips: voor meer ontspanning, plezier en verbinding in je relatie.

Uiteraard behandel ik je gegevens vertrouwelijk. Ik verwijs je hiervoor naar de Privacyverklaring.

Het grootste voordeel van het Relatie Boost Weekend

 
Dat je het echt samen doet. Er samen ook even uit bent, waardoor het traject niet alleen sneller maar ook veel waardevoller is, dan Individuele Relatie Coaching.
* Ik vermeld er echter wel bij dat dit niet voor iedereen geschikt is.

Dat het vaak leuker is om het samen te doen, (mits de relatie dat inderdaad nog toelaat)😉, wil niet zeggen dat het een beter of sneller resultaat biedt. Iedere relatie is immers totaal anders.
 
Het is een enorme boost voor je relatie, dat zeker. Mocht jullie relatie totaal ontwricht zijn, dan raad ik je aan om eerst met Individuele Relatie Coaching te starten.

Het Relatie Boost Traject is intensief, biedt sneller resultaat, er is veel meer interactie met elkaar en ik heb veel kortere lijntjes met jullie, waardoor we dus nog intensiever kunnen schakelen. Na een uitvoerig intake gesprek weet je wat voor jullie de beste optie is.

Bijkomend voordeel is een andere omgeving en dus geen afleiding van werk en gezin, waardoor je echt even helemaal de volledige focus volledig op je relatie hebt.

 


Investeer in je relatie!


De investering voor het Relatie Boost Traject is 4995,- Ook mogelijk in 2 termijnen van 2595,-

Dus wanneer wil jij starten met een fantastisch Relatie Boost Traject? En je relatie in zeer korte tijd intensief een enorme boost geven. Als je relatie niet is wat je ervan verwacht had, dan weet je wanneer je er niets aan gaat doen (en het waarschijnlijk nog langer uitstelt), er in de toekomst niets verbetert. De keuze ligt altijd bij jezelf. Wat zou jij willen bereiken?

Mijn eerste afspraak met Saskia was begin juni 2023. Na een intensieve periode van verliezen in onze familie dacht ik dat 4 jaar na dato dat de rust was wedergekeerd.  Echter een nieuwe fase had zich aangediend, mijn echtgenoot en ik begrepen elkaar totaal niet meer. We zaten op totaal verschillende frequenties, “lazen” elkaar niet meer en we waren elkaar volledig kwijt. Een prachtig huis, prachtige kinderen en een luxe leven. Wat ging er mis? 

We besloten ondersteuning te zoeken en vonden deze bij Saskia, die onze breintypes uitzocht, waardoor de verschillen en het onbegrip al snel duidelijk werden. Na de eerste sessie voelde ik mij eindelijk gehoord en begrepen. Eindelijk iemand die begreep waar ik tegenaan liep. Saskia leerde mij over de verschillende breintypes. Ik als de “perfectionist” moest het (andere) breintype van mijn partner leren begrijpen. 

Ik heb van Saskia geleerd dat mensen verschillende breinen en denkwijzen hebben en dus anders met zaken omgaan en vooral heb ik geleerd er als perfectionist geen last meer van te hebben. Na de trainingen kan ik zeggen dat ik “kan loslaten” en keuzes te maken die voor mij goed voelen en daarnaast hangt de relatie met mijn partner niet meer als een donkere wolk boven mijn leven. Het is door de begeleiding van Saskia luchtiger geworden, positiever en het heeft me nog sterker gemaakt in het maken van mijn keuzes en het stellen van mijn grenzen.

De laatste dag, bedacht ik me dat ik ook klaar was om af te ronden. Wie had dat gedacht toen ik aan het begin van de zomer startte. Het is de meest leerzame “summer course” van mijn leven geweest en ik ga de handvatten van Saskia zeker nog vaker toepassen in de toekomst. Ik kan Saskia en haar energieke, open en liefdevolle wijze van coaching aan een ieder aanbevelen. 


Dag lief, mooi mens! 

 “Je kunt een ander niet veranderen, je kunt alleen veranderen hoe jij ermee omgaat”. 

Lieve groet, Kitty 

Uit onderzoek is gebleken dat 92% van de stellen na een vakantie toch weer terugglijdt in de oude vertrouwde patronen. Zonder echt een duidelijk beeld hoe het het komend jaar eruit gaat zien en mogelijk met de hoop, dat er iets spontaan uit zichzelf zal verbeteren? Wat denk je zelf? Ook omdat er niet echt een plan gemaakt wordt, hoe jij en je partner het zouden kunnen veranderen. Je mist simpelweg het inzicht en de stappen om dit te realiseren, anders had je er zelf al veel eerder iets aan gedaan.

Het grote voordeel is, dat ik weet hoe mensen verschillen in het omgaan met emoties, (breinbepalend) en hoe je dus zelf snel grip op je emoties kunt krijgen, zodat het verlangen om elkaar beter te begrijpen, snel en eenvoudig op te lossen is.  

Het is belangrijk om eerst die emoties, (frustraties, woede, onzekerheid, verdriet, angst, onbegrip) onder controle krijgen, zodat de veranderingen die jullie willen gaan maken, voortkomen uit weloverwogen keuzes en niet uit emotie/gevoel! Je hoeft het gelukkig niet alleen te doen.😊 Ik heb deze weekend speciaal voor stellen als jullie ontwikkeld!

Laten we er samen twee mooie, speciale Relatie Boost Weekenden van gaan maken! Hoe lijkt je dat? Hoeveel meer impact denk je dat dit voor jullie zal hebben? 

Hoe fijn zou het zijn om in zo’n korte tijd elkaar beter te leren begrijpen, je echt weer begrepen te voelen, de communicatie te optimaliseren, en je samen weer goed en gelukkig te gaan voelen?

 

Als jullie bereid zijn om er echt samen voor te gaan, omdat je je relatie graag een fijnere toekomst gunt, dan zijn jullie bij mij op het juiste adres.

 

“Ik ga jou helpen om

ook jezelf weer terug te vinden.”