Skip to content

Individuele Coaching Relatieproblemen

Individuele Coaching relatieproblemen

Ongelukkig in je relatie?

Je gaat naar bed en ligt weer uren wakker, omdat je gedachten je niet loslaten. Voor de zoveelste keer vraag je je af, zal ik stoppen met deze relatie of ga ik toch door? Met vermoeide ogen van de vele emotionele huilbuien, draai je je nog maar een keer om.

Je hebt geen hekel aan de man die naast je ligt te slapen, dat niet. Maar je moet er niet aan denken dat je nog járen, je hele leven! met hem verder moet. Zeker niet, op de manier waarop het nu gaat.

Dat het vuurwerk minder wordt na een aantal jaren samen, dat begrijp je zelf ook wel. Dat hoor je ook van anderen om je heen. Maar zo neutraal en onverschillig als hij met je omgaat, oké, en jij ook met hem. Zo vlak als jullie relatie nu is, dat kun je toch haast geen relatie meer nóemen?

De twijfels blijven: moet je er dan maar een punt achter zetten? Of weer proberen om het leuker te maken? Deze onzekere gevoelens verscheuren van binnen.

Wat zit je toch met die fantasie over een andere vent… Niet zo heel gek trouwens, seks heb je in je relatie bijna niet meer. Ook ‘zomaar’ intimiteit – lekker tegen elkaar aan een film liggen kijken, een spontane warme zoen als je elkaar in huis tegenkomt, dat soort dingen gebeurt eigenlijk nooit meer.

En toch durf je niet aan je fantasie toe te geven, dat zou nog meer kapot maken. omdat samen oud en gelukkig worden je allerliefste wens is. Maar je bent gewoon echt niet gelukkig met hoe het nu gaat. En je denkt regelmatig aan scheiden.

Relatie Coaching

Je voelt het gewoon niet meer.

‘s Morgens kom je gedoucht beneden en zie je hoe hij met de kinderen samen aan het ontbijten is. Je zucht van binnen. Is dit wat je kapot wilt maken? Wat doe je jezelf en je kinderen dan aan? Het is toch goed zo. Je weet dat je jezelf in je handen mag knijpen met een kerel die zoveel voor jou en de kinderen doet. Maar je voelt het gewoon niet meer. Gisteravond dacht je nog aan scheiden. Nu zet je dat voornemen toch maar weer in de koelkast.

‘Tot vanavond!’, zegt hij als ‘ie de deur uit gaat. Je zou willen dat je het verlangen had om hem nog even te omhelzen zoals je vroeger deed, maar je voelt niks. Hooguit hoop je dat hij vanavond overwerkt, zodat er geen ongemakkelijke stiltes vallen als de kinderen naar bed zijn en jullie samen in de kamer zitten. Of, denk je, moet je juist vanavond aansturen op een gesprek. Een gesprek over jullie relatie en een mogelijke scheiding ter sprake brengen?

Het duurt nu al veel te lang, straks ga jij of hij wellicht vreemd en wordt de situatie nog ingewikkelder. Er moet echt iets veranderen, je bent de stress en het leven wat je nu leeft zo zat. Je bent er kapot van want, je trekt dit gewoon niet meer.

Hoe zou het voor je zijn …

Als je je verheugt op de jaren die nog komen, omdat je een toekomst hebt die compleet en fijn voelt?

Wanneer je naar de vader van je kinderen kijkt en je hart volstroomt: er is niemand anders die net zo veel van jullie kinderen houdt als hij en jijzelf, en jullie relatie klopt weer – je hebt de juiste beslissing genomen.

Als je ’s morgens beneden komt voor het ontbijt, en je hart begint te zingen als je aan tafel schuift: het gaat goed met jou, het gaat goed met je kinderen en je hebt zin in de jaren die voor je liggen.

Dat je je bij het ontbijt al verheugt op een knusse ontspannen avond, samen met je partner of lekker in alle rust alleen.

Wanneer je blij bent met de veranderingen die jullie hebben doorgemaakt, want je krijgt weer energie van je leven en geen haar op je hoofd die nog denkt over vreemdgaan.

Als je ’s nachts weer rustig slaapt, opgelucht omdat je de scheiden-of-blijven-knoop hebt doorgehakt en weet dat je de goede beslissing genomen hebt.

Hoe nu verder?

Individuele Coaching Relatieproblemen

Dat is echt mogelijk wanneer je mijn 1 op 1 traject volgt: Relatiestress oplossen, voordat het te laat is. Dit zijn 6 individuele coaching sessies van 1,5 uur waarin wij samen aan de slag gaan en 6 video’s die je tijdens het traject toegestuurd krijgt. Het traject duurt zo’n 3 maanden.

In je 1 op 1 live coaching sessies met mij los je jouw problemen in 6 sessies op. Het is de meest effectieve methode om relatiestress snel en gemakkelijk achter je te laten, wanneer jij dat echt wilt.

 Aan het eind van dit traject:

Kijk je met vertrouwen naar je toekomst. Je hebt niet alleen besloten of je gaat scheiden of in je relatie blijft. Maar je weet ook, dat al je toekomstige beslissingen echt jóuw beslissingen zullen zijn. En dat jij dus doet wat goed is voor jou, en daarmee ook voor je geliefden.
 
Kun je vol liefde kijken naar de man met wie je al zo veel jaren samen geweest bent. De vader van je kinderen, omdat je weet dat jullie relatie nu de vorm krijgt die past.
 
Schuif je ’s morgens aan de ontbijttafel met een trots en blij gevoel. Je hebt een eind gemaakt aan de twijfels en het gaat goed met jullie allemaal. Je bent trots op jezelf en op jullie!  
 
Hoef je nooit meer te hopen dat je partner ’s avonds later thuiskomt om zelf een ontspannen avond te hebben. Jij bepaalt jouw ontspanning, en je verheugt je ’s morgens al op de avond. Of je die nou in je eentje gaat doorbrengen of lekker samen.
 
Ben je gewoon blij met de hectische tijd die achter je ligt. Want je leven klopt weer en de twijfels zijn verdwenen. Geen eindeloos woelen meer met ‘moet ik nou blijven of scheiden’. Geen ‘illegale’ dromen over andere mannen. Je keuzes zijn helder, de stress van een situatie die niet meer klopte is verdwenen.  Je bent klaar om het allerbeste te maken van de jaren die komen.
individuele coaching
5 Relatietips: voor meer ontspanning, plezier en verbinding in je relatie.

Uiteraard behandel ik je gegevens vertrouwelijk. Ik verwijs je hiervoor naar de Privacyverklaring.

Investering in jezelf!

De investering voor het traject Individuele Coaching relatieproblemen is € 1.795,- Ook mogelijk in 3 termijnen van € 650,-

Wanneer jij hebt besloten om echt je problemen op te gaan lossen, om de spanning en twijfels weg te nemen, zodat je op een ontspannen manier helder krijgt, hoe je je toekomst gaat invullen, met of zonder hun partner, en een beslissing neemt waar je echt achter staat.

“Ik kwam bij Saskia terecht, omdat ik een negatief zelfbeeld had gecreëerd. Vaak twijfelde ik of ik een goede echtgenote was, of ik ‘t goed genoeg deed als moeder en ik maakte me veel zorgen over de toekomst. Ik was heel ongelukkig met de persoon die ik in de spiegel zag.

Om hulp te vragen, daar voelde ik me eigenlijk te trots voor, maar ben zo blij dat ik toch die stap heb genomen. Vanaf het moment dat ik de deur van de praktijk binnen stapte, kreeg ik meteen een warm welkom gevoel over me heen.

Saskia is een zéér positief, relaxed en opgewekte persoonlijkheid, waarbij ik me gelijk op mijn gemak voelde. Ze heeft mij laten merken en zien hoe mijn brein functioneert in angst- en stress situaties.

Door oefeningen toe te passen en handvatten te krijgen, heb ik in een korte tijd dat vaste patroon in mijn brein weten te doorbreken en geleerd om dingen anders te benaderen en te ondergaan.  Het lijkt ontzettend simpel en dat is het eigenlijk ook, door Saskia en de training “Relatiestress oplossen, voordat het te laat is”, heb ik weer de juiste richting gevonden. (jijzelf bent de gene die dingen kunt veranderen)

Ik kan het dan ook van harte aanraden, ik ben er een veel blijer, rustiger en relaxter persoon door geworden.

Nogmaals bedankt Saskia ik heb het als zeer positief ervaren!!

Lieve groet,

José

“Saskia je bent enthousiast, spontaan en toegankelijk. Ik vond het een zeer waardevolle beleving. De sessies vlogen om.

Door eenvoudige oefeningen, anders gaan denken over mijn angsten, paniek, verleden en toekomst. Af en toe moest ik er zelfs om lachen, met bepaalde oefeningen, dat je dan denkt waar maak ik me nou eigenlijk zo druk om.

Ik oefen iedere dag en het werkt echt. Je verplaatst gelijk je aandacht naar de oefeningen en vergeet datgene waar je nare gevoelens over hebt. Het is laagdrempelig, niet moeilijk en je legt het duidelijk uit.

Echt een aanrader voor iedereen met zijn eigen angsten en onzekerheden, die een duwtje in de rug nodig hebben om anders te leren denken en voelen. Succes Saskia en dank je wel!

Lieve groeten Rini”

Als jij bereid bent er voor te gaan, omdat je deze situatie echt niet meer trekt en wilt veranderen dan ben je bij mij op het juiste adres.  .

Tip: Veel werkgevers zijn bereid te investeren in de persoonlijke ontwikkeling van hun werknemers. (Check bij je werkgever naar de financiële mogelijkheden;)  

“Het afgelopen jaar is er veel gebeurd in mijn relatie wat ik totaal niet had verwacht.

Doordat dit zoveel met mij heeft gedaan, had ik heel veel verdriet en boosheid in me zitten. Ik liep erin vast, maakte het mezelf erg moeilijk en kwam er zelf niet meer uit. Via een advertentie kwam ik bij Saskia terecht. We hadden gelijk een goede klik en ik heb het traject als leerzaam en verhelderend ervaren.

Door de stappen van Saskia te volgen kon ik alles veel beter op een rij zetten. Voel me stukken beter en sterker en blijf zeker aan mezelf werken. Ik voel nu dat ik er zelf anders tegen aan kijk en weet hoe ik dit achter me kan laten.

Ik wil je nog onwijs bedanken!

Saskia, super bedankt, je bent een topper!

Lieve groetjes Esther”

“Ik ga jou helpen om

ook jezelf weer terug te vinden.” 

Individuele Coaching Relatieproblemen

Individuele Coaching relatieproblemen

Ongelukkig in je relatie?

Je gaat naar bed en ligt weer uren wakker, omdat je gedachten je niet loslaten. Voor de zoveelste keer vraag je je af, zal ik stoppen met deze relatie of ga ik toch door? Met vermoeide ogen van de vele emotionele huilbuien, draai je je nog maar een keer om.

Je hebt geen hekel aan de man die naast je ligt te slapen, dat niet. Maar je moet er niet aan denken dat je nog járen, je hele leven! met hem verder moet. Zeker niet, op de manier waarop het nu gaat.

Dat het vuurwerk minder wordt na een aantal jaren samen, dat begrijp je zelf ook wel. Dat hoor je ook van anderen om je heen. Maar zo neutraal en onverschillig als hij met je omgaat, oké, en jij ook met hem. Zo vlak als jullie relatie nu is, dat kun je toch haast geen relatie meer nóemen?

De twijfels blijven: moet je er dan maar een punt achter zetten? Of weer proberen om het leuker te maken? Deze onzekere gevoelens verscheuren van binnen.

Wat zit je toch met die fantasie over een andere vent… Niet zo heel gek trouwens, seks heb je in je relatie bijna niet meer. Ook ‘zomaar’ intimiteit – lekker tegen elkaar aan een film liggen kijken, een spontane warme zoen als je elkaar in huis tegenkomt, dat soort dingen gebeurt eigenlijk nooit meer.

En toch durf je niet aan je fantasie toe te geven, dat zou nog meer kapot maken. omdat samen oud en gelukkig worden je allerliefste wens is. Maar je bent gewoon echt niet gelukkig met hoe het nu gaat. En je denkt regelmatig aan scheiden.

Relatie Coaching

Je voelt het gewoon niet meer.

‘s Morgens kom je gedoucht beneden en zie je hoe hij met de kinderen samen aan het ontbijten is. Je zucht van binnen. Is dit wat je kapot wilt maken? Wat doe je jezelf en je kinderen dan aan? Het is toch goed zo. Je weet dat je jezelf in je handen mag knijpen met een kerel die zoveel voor jou en de kinderen doet. Maar je voelt het gewoon niet meer. Gisteravond dacht je nog aan scheiden. Nu zet je dat voornemen toch maar weer in de koelkast.

‘Tot vanavond!’, zegt hij als ‘ie de deur uit gaat. Je zou willen dat je het verlangen had om hem nog even te omhelzen zoals je vroeger deed, maar je voelt niks. Hooguit hoop je dat hij vanavond overwerkt, zodat er geen ongemakkelijke stiltes vallen als de kinderen naar bed zijn en jullie samen in de kamer zitten. Of, denk je, moet je juist vanavond aansturen op een gesprek. Een gesprek over jullie relatie en een mogelijke scheiding ter sprake brengen?

Het duurt nu al veel te lang, straks ga jij of hij wellicht vreemd en wordt de situatie nog ingewikkelder. Er moet echt iets veranderen, je bent de stress en het leven wat je nu leeft zo zat. Je bent er kapot van want, je trekt dit gewoon niet meer.

Hoe zou het voor je zijn …

Als je je verheugt op de jaren die nog komen, omdat je een toekomst hebt die compleet en fijn voelt?

Wanneer je naar de vader van je kinderen kijkt en je hart volstroomt: er is niemand anders die net zo veel van jullie kinderen houdt als hij en jijzelf, en jullie relatie klopt weer – je hebt de juiste beslissing genomen.

Als je ’s morgens beneden komt voor het ontbijt, en je hart begint te zingen als je aan tafel schuift: het gaat goed met jou, het gaat goed met je kinderen en je hebt zin in de jaren die voor je liggen.

Dat je je bij het ontbijt al verheugt op een knusse ontspannen avond, samen met je partner of lekker in alle rust alleen.

Wanneer je blij bent met de veranderingen die jullie hebben doorgemaakt, want je krijgt weer energie van je leven en geen haar op je hoofd die nog denkt over vreemdgaan.

Als je ’s nachts weer rustig slaapt, opgelucht omdat je de scheiden-of-blijven-knoop hebt doorgehakt en weet dat je de goede beslissing genomen hebt.

Hoe nu verder?

Individuele Coaching Relatieproblemen

Dat is echt mogelijk wanneer je mijn 1 op 1 traject volgt: Relatiestress oplossen, voordat het te laat is. Dit zijn 6 individuele coaching sessies van 1,5 uur waarin wij samen aan de slag gaan en 6 video’s die je tijdens het traject toegestuurd krijgt. Het traject duurt zo’n 3 maanden.

In je 1 op 1 live coaching sessies met mij los je jouw problemen in 6 sessies op. Het is de meest effectieve methode om relatiestress snel en gemakkelijk achter je te laten, wanneer jij dat echt wilt.

 Aan het eind van dit traject:

Kijk je met vertrouwen naar je toekomst. Je hebt niet alleen besloten of je gaat scheiden of in je relatie blijft. Maar je weet ook, dat al je toekomstige beslissingen echt jóuw beslissingen zullen zijn. En dat jij dus doet wat goed is voor jou, en daarmee ook voor je geliefden.
 
Kun je vol liefde kijken naar de man met wie je al zo veel jaren samen geweest bent. De vader van je kinderen, omdat je weet dat jullie relatie nu de vorm krijgt die past.
 
Schuif je ’s morgens aan de ontbijttafel met een trots en blij gevoel. Je hebt een eind gemaakt aan de twijfels en het gaat goed met jullie allemaal. Je bent trots op jezelf en op jullie!  
 
Hoef je nooit meer te hopen dat je partner ’s avonds later thuiskomt om zelf een ontspannen avond te hebben. Jij bepaalt jouw ontspanning, en je verheugt je ’s morgens al op de avond. Of je die nou in je eentje gaat doorbrengen of lekker samen.
 
Ben je gewoon blij met de hectische tijd die achter je ligt. Want je leven klopt weer en de twijfels zijn verdwenen. Geen eindeloos woelen meer met ‘moet ik nou blijven of scheiden’. Geen ‘illegale’ dromen over andere mannen. Je keuzes zijn helder, de stress van een situatie die niet meer klopte is verdwenen.  Je bent klaar om het allerbeste te maken van de jaren die komen.
individuele coaching
5 Relatietips: voor meer ontspanning, plezier en verbinding in je relatie.

Uiteraard behandel ik je gegevens vertrouwelijk. Ik verwijs je hiervoor naar de Privacyverklaring.

Investering in jezelf!

De investering voor het traject Individuele Coaching relatieproblemen is € 1.795,- Ook mogelijk in 3 termijnen van € 650,-

Wanneer jij hebt besloten om echt je problemen op te gaan lossen, om de spanning en twijfels weg te nemen, zodat je op een ontspannen manier helder krijgt, hoe je je toekomst gaat invullen, met of zonder hun partner, en een beslissing neemt waar je echt achter staat.

“Ik kwam bij Saskia terecht, omdat ik een negatief zelfbeeld had gecreëerd. Vaak twijfelde ik of ik een goede echtgenote was, of ik ‘t goed genoeg deed als moeder en ik maakte me veel zorgen over de toekomst. Ik was heel ongelukkig met de persoon die ik in de spiegel zag.

Om hulp te vragen, daar voelde ik me eigenlijk te trots voor, maar ben zo blij dat ik toch die stap heb genomen. Vanaf het moment dat ik de deur van de praktijk binnen stapte, kreeg ik meteen een warm welkom gevoel over me heen.

Saskia is een zéér positief, relaxed en opgewekte persoonlijkheid, waarbij ik me gelijk op mijn gemak voelde. Ze heeft mij laten merken en zien hoe mijn brein functioneert in angst- en stress situaties.

Door oefeningen toe te passen en handvatten te krijgen, heb ik in een korte tijd dat vaste patroon in mijn brein weten te doorbreken en geleerd om dingen anders te benaderen en te ondergaan.  Het lijkt ontzettend simpel en dat is het eigenlijk ook, door Saskia en de training “Relatiestress oplossen, voordat het te laat is”, heb ik weer de juiste richting gevonden. (jijzelf bent de gene die dingen kunt veranderen)

Ik kan het dan ook van harte aanraden, ik ben er een veel blijer, rustiger en relaxter persoon door geworden.

Nogmaals bedankt Saskia ik heb het als zeer positief ervaren!!

Lieve groet,

José

“Saskia je bent enthousiast, spontaan en toegankelijk. Ik vond het een zeer waardevolle beleving. De sessies vlogen om.

Door eenvoudige oefeningen, anders gaan denken over mijn angsten, paniek, verleden en toekomst. Af en toe moest ik er zelfs om lachen, met bepaalde oefeningen, dat je dan denkt waar maak ik me nou eigenlijk zo druk om.

Ik oefen iedere dag en het werkt echt. Je verplaatst gelijk je aandacht naar de oefeningen en vergeet datgene waar je nare gevoelens over hebt. Het is laagdrempelig, niet moeilijk en je legt het duidelijk uit.

Echt een aanrader voor iedereen met zijn eigen angsten en onzekerheden, die een duwtje in de rug nodig hebben om anders te leren denken en voelen. Succes Saskia en dank je wel!

Lieve groeten Rini”

Als jij bereid bent er voor te gaan, omdat je deze situatie echt niet meer trekt en wilt veranderen dan ben je bij mij op het juiste adres.  .

Tip: Veel werkgevers zijn bereid te investeren in de persoonlijke ontwikkeling van hun werknemers. (Check bij je werkgever naar de financiële mogelijkheden;)  

“Het afgelopen jaar is er veel gebeurd in mijn relatie wat ik totaal niet had verwacht.

Doordat dit zoveel met mij heeft gedaan, had ik heel veel verdriet en boosheid in me zitten. Ik liep erin vast, maakte het mezelf erg moeilijk en kwam er zelf niet meer uit. Via een advertentie kwam ik bij Saskia terecht. We hadden gelijk een goede klik en ik heb het traject als leerzaam en verhelderend ervaren.

Door de stappen van Saskia te volgen kon ik alles veel beter op een rij zetten. Voel me stukken beter en sterker en blijf zeker aan mezelf werken. Ik voel nu dat ik er zelf anders tegen aan kijk en weet hoe ik dit achter me kan laten.

Ik wil je nog onwijs bedanken!

Saskia, super bedankt, je bent een topper!

Lieve groetjes Esther”

“Ik ga jou helpen om

ook jezelf weer terug te vinden.”