Skip to content

Getrouwd met mijn maatje
Ik was jaren getrouwd met mijn allerbeste maatje, en toch was ik niet gelukkig meer in mijn relatie. Veel verdriet en onzekerheid kenmerkten die jaren, want ik wist niet meer hoe ik verder moest. Het voelde als falen. Alle dagen voelde ik onrust in mijn lijf, echt genieten en ontspannen lukte niet meer. Na een dag werken, als de kinderen weer naar bed gebracht waren, was ik moe. En ik laadde niet meer op: de energie in onze relatie was zo ver te zoeken.

We hadden allebei een drukke baan en lange tijd weet ik dat ongelukkige gevoel aan de werkdruk, de opvoeding van de kinderen en alle andere dagelijkse beslommeringen.
Het zou met de tijd wel verbeteren.

 

Het werd niet beter
Maar beter worden, dat deed het niet. Mijn maatje voelde meer als mijn broer dan als mijn partner. De passie in mijn relatie was echt op, wat ik ook probeerde. Ik werd moe van eindeloos dezelfde gedachten: “Ik weet niet meer wat ik wil, hoe ik het kan veranderen. Maar ik ga toch niet weg bij mijn beste vriend, die ook nog eens de vader van mijn kinderen is! En wie ben ik om dat te willen, als hij nog wel gelukkig is?!” En die strijd verscheurde me.

Over mij

Mijn eigen keuzes
Ik ben aan de slag gegaan met een coach en heb van hem geleerd hoe ik keuzes kon maken die echt bij mij passen. Voor mezelf leren kiezen en daardoor weer energie krijgen. Wat voelde dat fijn. Ik leerde hoe ik me beter kon ontspannen! Er ging een wereld voor me open door anders naar mezelf te kijken en dingen op mijn manier te gaan doen, zoals het goed voelde voor mij.

 

Onze relatie kreeg een andere vorm
De keuze tussen doorgaan met wat ik had en me blijven aanpassen of echt voor mezelf kiezen was uiteindelijk een makkelijke. Al moest ik daarvoor wel echt eerst mezelf weer terugvinden. Onze relatie veranderde in èchte maatjes, we zijn er voor elkaar en voor onze kinderen en hebben allebei een mooie nieuwe  invulling aan ons leven gegeven.

Ik heb mijn passie in mijn werk teruggevonden, in mijn eigen coachingspraktijk voor vrouwen die piekeren over hun relatie en hun toekomst, en ik vond een partner die veel beter bij me past. Ik heb mijn hart gevolgd en help anderen nu te groeien, om het mooiste uit je leven te halen. Die droom heb ik nu waargemaakt.
En ik ben weer een enorm energiek, blij en gelukkig mens. Heerlijk! Ik kom nu in actie voor dingen die ik zelf het liefst doe, ideaal als ADHD’er, want ik kan die energie nu ook kwijt. ? Ik heb mijn droomhuis, mijn droompartner en mijn droombaan gevonden.

Gelukkig? Ja dat ben ik, volledig!
Tevreden over de dingen die ik bereikt heb, trots op de moeder en partner die ik geworden ben. Trots op de manier waarop mijn maatje en ik samen ouders zijn voor onze kinderen nu we geen liefdespartners meer zijn, maar elkaar nog steeds het allerbeste gunnen. En ik geniet iedere dag van mijn leven, omdat ik eindelijk doe wat ik echt zelf leuk vind om te doen.

 

Mijn visie op gelukkig zijn in je relatie is dat je daar zelf verantwoordelijk voor bent! Het is een kwestie van kiezen. Kiezen voor jezelf! Of je nou samen blijft met je partner of uit elkaar gaat. Niet kiezen komt doordat je het niet doet of niet durft of niet weet hoe, omdat je onzeker bent of er geen belang aan hecht. Je laten leven door de mening van anderen. Kiezen voor jezelf kun je leren. Móet je leren als je je ongelukkig voelt in je relatie.

Wat je over mij moet weten:

Een warme persoonlijkheid zeggen mensen die mij goed kennen. Ik heb een enorm groot hart, ben gevoelig voor lief en leed en erg betrokken. Als je met mij aan de slag gaat, ga je ook echt aan. Ik ben enorm gedreven in wat ik doe, en ga voor verandering, in de meest positief haalbare vorm.

Energie is iets wat bij mij, zeggen ze, nooit op raakt. Heb je ook een uit-knop, vroeg iemand mij onlangs! Ik kan impulsief en confronterend zijn. Je krijgt van mij mijn eerlijke en ongezouten mening, en soms is dat niet leuk, maar verandering is gewoontes loslaten en dat is niet altijd gemakkelijk.

5 Relatietips: voor meer ontspanning, plezier en verbinding in je relatie.
5 Relatietips: voor meer ontspanning, plezier en verbinding in je relatie.

Uiteraard behandel ik je gegevens vertrouwelijk. Ik verwijs je hiervoor naar de Privacyverklaring.

Wat is typische Saskia,

Ik ben een enorme planner, hou overal lijstjes van bij. Mijn gedachten staan vrijwel de gehele dag aan. Daarom praat ik veel en snel, dat gaat vaak letterlijk door totdat ik in slaap val.

Ik ben een enorm actief persoontje een echte ADHD’er en doe vaak van alles tegelijk. Ik heb ook heel veel uiteenlopende hobby’s: tuinieren, klussen in huis, fietsen in de bossen, slenteren door oude steden, dagje naar de sauna, of naar het theater, puzzelen 3000 stukje, (dan hoor je me niet ?), yoga, en sport, strand, lekker eten.

Ik ben een “oer”-moeder. Niet alleen voor mijn kinderen, die ik graag om me heen heb, ook nu ze ouder zijn en nog heerlijk mee willen naar de camping op vakantie. Maar ook voor mijn diertjes: hond, 3 katten en 5 kippen, die allen een naam hebben en voor mij net kinderen zijn. Ik praat ook tegen ze, soms in hun eigen taal.

Mijn life quote: “Het mooiste wat je kunt worden is jezelf!” is wat ik heb moeten leren en waarmee ik mezelf nu volledig ontdekt heb. Wie ik ben, wat ik wil, hoe ik het wil en waar ik voor sta!

Ik vind het heerlijk om er zo af en toe op mijn “paasbest” uit te zien, maar loop t liefst met mijn knotje en op mijn slippers rond, die ik meerdere keren per dag kwijt ben en dan weer terug vind, waar ik het laatst gezeten heb. Ook loop ik graag op mijn blote voeten rond en geniet ik enorm van de momentjes dat ik buiten in de tuin aan het water zit.

“Ik ga jou helpen om

ook jezelf weer terug te vinden.”