Wie is Saskia?

Als je op de een of andere manier vastloopt, het even niet meer gaat of je wilt een stukje persoonlijke groei in je ontwikkeling, dan is het belangrijk dat je een coach vindt waar je een klik mee hebt. Om je een indruk te geven met wie je te maken krijgt als je mij als coach kiest, schrijf ik hier een kort stukje over mijzelf. Verder vind je op deze website veel informatie die je kan helpen de juiste beslissing te maken.

In het verleden ben ik zelf tegen de nodige problemen aan gelopen in mijn leven en daardoor raakte ik geïnteresseerd in persoonlijke ontwikkeling. Na diverse opleidingen, cursussen en workshops op zoek naar meer verdieping in wat ik echt leuk vond om te doen èn om anderen verder te helpen ben ik werkzaam geweest o.a. in de psychiatrie om mensen een zinvolle dagbesteding te bieden, met dementerende – en somatische ouderen als activiteiten begeleidster, in de kinderopvang en zo’n 20 jaar samen met mijn man een bedrijf gerund in de sportwereld. Wat me de laatste jaren voornamelijk bezig hield waren de lichamelijke beperkingen die mensen (kunnen) krijgen, en hoe ze daar mee omgaan (psycho-somatisch).

Vanaf het moment dat ik kennis maakte met NLP vroeg ik mij af waarom het al die jaren daarvoor zo moeilijk was geweest. Vanaf de eerste NLP cursusdag merkte ik dat ik met sprongen vooruit ging en ik in staat was mensen sneller en beter te coachen.

Tijdens mijn NLP coaching leer ik mensen stuk voor stuk om met meer plezier door het leven te gaan, meer zelfvertrouwen te krijgen, beter te communiceren, beter te ontspannen, beter te slapen, beter te presenteren, makkelijker keuzes te maken, en ga zo maar door. Het grootste gedeelte van de technieken die ik gebruik om mensen te coachen komen uit NLP. Daarnaast leer je precies die zaken die jij nodig hebt om jouw situatie te verbeteren. Iedere training of coaching is op deze manier maatwerk.

Zo nu weet je iets meer over mij. Maar wat kan ik voor jou betekenen? Om daar achter te komen, kun je het beste contact met me opnemen. Telefonisch of via de mail, zodat ik jouw persoonlijke vraag kan beantwoorden.