Referenties

Tineke

Je stond al een tijdje op mijn verlanglijstje omdat ik een gevoelsmens ben en daardoor in voor mij onrechtvaardige gebeurtenissen en situaties veel last heb van mijn emoties.

Ik ben heel blij dat ik de coaching bij je hebt gevolgd, er is mij veel duidelijk geworden van hoe ik in elkaar zit en hoe ik beter kan handelen.

Zeer interessant om mijn breintype uitgewerkt te krijgen en ook heel leuk dat jij dat na het telefoongesprek al uit mijn antwoorden wist te halen. 😊

Waar ik mijzelf niet zo van bewust was, ik leg uiteindelijk de lat voor mijzelf soms te hoog en heb daardoor te hoge verwachtingen.

Veel mooie handvatten gekregen om mij in de toekomst minder uit het veld te laten slaan.

En vooral, doe ik het voor een ander of voor mijzelf? Als je die vraag aan jezelf stelt is het antwoord meteen duidelijk.

Tijdlijnplanning, alles in de juiste volgorde zetten voor nu en later.

Ook al ben ik van nature een positief ingesteld persoon, ik heb veel van je geleerd, technieken die ik snel en makkelijk toe kan passen.

Ik kan het een ieder aanbevelen om een afspraak met je te maken.

september 2020

Klaas

Een periode zat ik niet lekker in mijn vel en zag echt door de bomen het bos niet meer. Door goede recensies van bekende mensen met soortgelijke problemen terecht gekomen bij Saskia van Unchain Your Brain.

Ik ben me eerst hier iets verder in gaan verdiepen en heb uiteindelijk de keuze gemaakt dit door te zetten. Telefonisch contact opgenomen en het werd me meteen goed en rustig uitgelegd wat de bedoeling van coaching is. Hierdoor had ik gelijk een goed gevoel, dat het zeker iets voor mij zou zijn.

Met spanningen naar de 1e afspraak gegaan, maar dit was zo snel als het kwam alweer verdwenen door de rustige en relaxte sfeer die er hangt.

Blij dat ik deze therapie ben aangegaan, zo klein als ik binnen stapte, zo groot stapte ik de deur weer uit. Nu een aantal maanden verder straal ik nog steeds en weet beter met mijn emoties om te gaan.

Wanneer je net als mij door de bomen het bos niet meer zie dan raad ik je Saskia zeker weten aan, want ik weet zeker dat iedereen hier veel baat bij heeft.

Saskia nogmaals super bedankt voor de tijd die je voor mij genomen hebt en mij hebt laten inzien hoe makkelijk het eigenlijk kan zijn om met je emoties om te gaan. 1 Ding kan ik nu echt vol mondig zeggen ieder mens bepaalt hoe hij of zij zich voelt!

Super!

augustus 2020

Tim

Saskia,

Dankjewel voor de zeer waardevolle lessen, ik heb er veel van geleerd!

Het omgaan met mijn verleden is nu zeer gemakkelijk en de verwachtingen voor de toekomst makkelijker haalbaar.

Dank voor alles!

Augustus 2020

Paulien

MEGA dankjewel voor het creëren van een continu ontspannen gevoel, rust en rustig terug kijken, naar momenten in mijn leven. En over mijn schouder terug kijkend, zonder er gevoel bij te hebben..

Voelt totaal heerlijk en vrij..

Mega dankjewel!

Groetjes Paulien

Februari 2020

Ellen

Toen ik voor het eerst bij Saskia kwam was ik niet happy. Ik kon niet meer genieten van het leven en van mijn kinderen. Ik vond het spannend wat me te wachten stond.

De 1e sessie was intensief en ik had meteen een techniek geleerd om een vervelend gevoel van stress in 2 sec te laten verdwijnen. Wat een fijne techniek! Na de 1e sessie reed ik met een goed gevoel naar huis. Ik voelde me al een beetje groeien, ik voelde me al iets meer happy.

De 2e en 3e sessies waren ook fijn. Ik keek er iedere keer weer naar uit om naar Saskia toe te gaan. Na iedere sessie voelde ik me al sterker en blijer worden. Ongelofelijk dat een mens in 4 weken zo kan veranderen!!

Wat ben ik blij dat ik NLP bij Saskia gevolgd had. Ik ben erg tevreden over de manier waarop Saskia de coaching geeft. Vol enthousiaste, een goed luisterend oor, ze neemt de tijd voor je, ze geeft je het gevoel dat ze je echt wil helpen en haar praktijkruimte is een fijne plek.

Door de NLP coaching bij Saskia gevolgd te hebben, heeft het mij een heel eind op weg geholpen om me weer happy te voelen.

DANK JE WEL!

november 2019

Wendy

NLP coaching door Saskia heeft mij geholpen meer en beter in verbinding te staan met mijzelf, de regie zelf in handen te nemen betreft mijn emoties en valkuilen.

Ik heb technieken geleerd om per direct toe te passen als dit nodig is. Voel direct verlichting om helder en rustig te worden wanneer gevoelens opkomen waar ik niks mee te maken wil hebben.

Ook leert Saskia je doelen stellen om verder te komen en in te zien wat je Echt wilt.

Wees de baas over jezelf en je Brein!

Liefs Wendy

oktober 2019

Rini

Saskia je bent enthousiast, spontaan en toegankelijk. Ik vond het een zeer waardevolle beleving. De uren vlogen om.

Door eenvoudige oefeningen, anders gaan denken over mijn angsten, paniek, verleden en toekomst. Af en toe moest ik er zelfs om lachen, met bepaalde oefeningen, dat je dan denkt waar maak ik me nou eigenlijk zo druk om.

Ik oefen iedere dag en het werkt echt. Je verplaatst gelijk je aandacht naar de oefeningen en vergeet datgene waar je nare gevoelens over hebt. Het is laagdrempelig, niet moeilijk en je legt het duidelijk uit.

Echt een aanrader voor iedereen met zijn eigen angsten en onzekerheden, die een duwtje in de rug nodig hebben om anders te leren denken en voelen. Succes Saskia en dank je wel!

Lieve groeten Rini

september 2019

Jolanda

Half augustus 2018 overspannen geraakt door een combinatie van werk en privé. Begin oktober gestart met therapie bij een psycholoog, maar daarnaast wilde ik ook meer over mezelf als persoon leren en daarin groeien. Daarom op zoek gegaan naar informatie over wat de mogelijkheden daarvoor waren en zo kwam ik uit bij Saskia. Eerst een keer met haar gebeld, waarbij ze vroeg wat mijn hulpvraag was. Daarop kwam het antwoord dat ze mij zeker  kon helpen. En zo maakten we nadat ik wat meer informatie had gekregen via de mail een afspraak voor eind oktober.

Ik vond het enorm spannend, ik was natuurlijk ook niet op mijn best psychisch gezien, maar wat werd ik op mijn gemak gesteld door Saskia. Een intensieve eerste sessie, waarin ik al veel geleerd had. Daar waar ik het eerst best spannend vond, keek ik zelfs een beetje uit naar de volgende sessies.

Tijdens de laatste sessie vertelde ik dat ik een leuke vacature had gezien, maar ik niet zeker wist of ik daar al wel klaar voor zou zijn. Ik was nog bezig met re-integreren bij mijn nu inmiddels ex-werkgever. Hierbij heeft Saskia mij geholpen mijn voors- en tegens te relativeren. Waarbij ik uiteindelijk de stap heb genomen om in ieder geval een dag mee te lopen, zodat ik een goed beeld kon vormen bij het werk. Na die dag wist ik het zeker en heb ik gesolliciteerd. Vanaf toen is het eigenlijk vrij snel gegaan allemaal, maar door alle tips en tricks die ik geleerd had ging het ook weer niet te snel.

Per januari begonnen bij mijn nieuwe baan en wat voelde dit als een verlossing en een nieuw begin na een moeilijke periode. Onder andere dankzij Saskia stond ik zoveel steviger in mijn schoenen en weet ik waar mijn valkuilen (minnen) zitten en hoe ik die positief (plussen) kan ombuigen.

Op mijn nieuwe werk zelfs een nieuwe liefde tegen gekomen, terwijl ik helemaal niet opzoek was.

Nu bijna een jaar later ben ik gegroeid in wie ik ben en tevreden met mijn huidige baan. Ik zie de toekomst dan ook weer positief in. En er zullen zeker nog wel wat hobbels op mijn weg komen, maar met alle kennis die ik bezit zal ik daar zeker weer overheen komen. Saskia dankjewel voor je hulp bij het aanleren van technieken, de rust en de tijd die je voor mij genomen hebt!

Groetjes Jolanda

augustus 2019

Mark

Hoi Saskia, ik moest opeens aan jou denken. Ik ben ooit bij jou geweest en toen heb je mij verteld, dat er een grote verandering op mijn pad zou komen. Dat klopt! Ik mag als het goed ik 30 juli afstuderen en ben inmiddels eigenaar geworden van Health en Co. Vond het leuk om dit met jou te delen.

Groet Mark

juli 2019

 

Sylvia

Ik kwam met Saskia in contact bij een workshop die zij gaf en had meteen het gevoel, Saskia kan mij helpen.

Ik heb meerdere periodes van overspannenheid gehad en wilde dit in de toekomst graag onder controle hebben. Daarnaast wilde ik minder last hebben van mijn perfectionisme en minder piekeren.

Door middel van oefeningen gedurende 3 sessies heb ik veel inzicht gekregen in hoe bepaalde mechanismen in je lijf werken en hoe hier mee om te gaan. Dit is op elk moment van de dag toepasbaar.

Het verslag over mijn brein persoonlijkheid wat Saskia maakte was ook zo herkenbaar.

Ik kan iedereen aanraden om Saskia te bellen als je hulp nodig hebt.

Saskia, dank je wel voor de handvatten die je mij gegeven hebt.

Liefs,

Sylvia

maart 2019

Jos

Ik kwam bij Saskia terecht omdat ik een negatief zelfbeeld had gecreëerd. Ik twijfelde of ik een goede echtgenoot was, of ik t goed genoeg deed als vader en ik maakte me veel zorgen over de toekomst. Ik was heel ongelukkig met de persoon die ik in de spiegel zag.

Ik voelde me eigenlijk te trots om hulp te zoeken, maar ben zeer blij dat ik toch de stap heb genomen. Vanaf het moment dat ik de deur van de praktijk binnen stapte, kreeg ik meteen een warm welkom gevoel over me heen.

Saskia is een zéér positief, relaxed en opgewekte persoonlijkheid waarbij ik me gelijk op mijn gemak voelde. Ze heeft mij laten merken en zien hoe mijn brein functioneert in angst- en stress situaties.

Door oefeningen toe te passen en handvatten te krijgen, heb ik in maar drie sessies dat vaste patroon in mijn brein weten te doorbreken en geleerd om dingen anders te benaderen en te ondergaan.  Het lijkt ontzettend simpel en dat is het eigenlijk ook, door Saskia en de N.L.P. methode heb ik weer de juiste richting gevonden. (jijzelf bent de gene die dingen kunt veranderen)

Ik kan het dan ook van harte aanraden, ik ben er een veel blijer, rustiger en relaxter persoon door geworden.

Een zeer tevreden cliënt uit Enkhuizen.

Nogmaals bedankt Saskia ik heb het als zeer positief ervaren!!

Lieve groet,
Jos

februari 2019

 

Esther

2 Jaar geleden is er iets gebeurd in mijn leven wat ik totaal niet had verwacht.

Doordat dit zoveel met mij heeft gedaan, had ik heel veel verdriet en boosheid in me zitten. Ik liep erin vast, maakte het mezelf erg moeilijk en kwam er zelf niet meer uit. Via een advertentie kwam ik bij Saskia terecht. We hadden gelijk een goede klik en de 3 sessies heb ik als leerzaam en verhelderend ervaren.

Door de methodes kan ik alles beter op een rij zetten. Voel me stukken beter en sterker en blijf zeker aan mezelf werken.

Ik wil je nog onwijs bedanken, ben er nog niet maar het voelt nu al zo goed.
2019 gaat mijn jaar worden!

Saskia, super bedankt, je bent een topper!

Lieve groetjes Esther

januari 2019

 

Patricia

Toen ik thuis kwam te zitten met een burn-out, begon ik direct met therapieën om deze aan te pakken. Helaas kwamen er naast de burn-out ook angstklachten bij door de lichamelijke pijnklachten die bij de burn-out hoorden. Mijn rug en schouders deden zoveel pijn dat ik bij Saskia terechtkwam voor een massage. Ze vertelde me die keer ook over NLP. Omdat ik al diverse therapieën deed, was dit toen niet relevant voor mij maar toen enkele weken later bleek dat de angsten te groot waren om de andere vormen van therapie aan te laten slaan, nam ik toch contact met Saskia op om eerst hiermee aan de slag te gaan. Ik zat een beetje met het kostenplaatje, maar toen ze aangaf dat het no cure-no pay was, vond ik het zeker de moeite waard om te proberen. Mijn angsten waren inmiddels zo groot dat ik bijv. niet meer alleen thuis durfde te zijn en geen auto meer durfde te rijden.

De 1e sessie had ik op een dag dat mijn hoofd eigenlijk al overliep, maar gedurende de sessie merkte ik dat mijn hoofd leger werd. We begonnen met het bepalen tot welke Neurogram type ik behoorde en ik kreeg direct handige handvatten die me hielpen de angsten onder controle te krijgen zodat ik ermee kon gaan oefenen. Korte oefeningen eigenlijk die ik direct in kon zetten wanneer de angsten en nare gedachten de kop opstaken of die ik kon gebruiken voor trauma’s uit het verleden of gebeurtenissen in de toekomst waar ik tegenop zag. Heerlijk was dat, dat ik zo mijn eigen irrationele angstgedachten onder controle kon krijgen. Al snel durfde ik weer alleen thuis te zijn, de angsten waren niet gelijk weg maar ik kon de knop goed genoeg omzetten.

In de 2e sessie keken we naar de toekomst, fijn want hiermee leerde ik tegelijkertijd om nog beter om te gaan met gebeurtenissen uit het verleden. Als rasechte perfectionist, was ik geneigd om veel voor me uit te kijken en alles helemaal vol te plannen. Bijkomend voordeel van deze technieken was dat ik nu ook beter geworden ben in ruimte voor mezelf houden, ideaal dus voor iemand met een burn-out.

De 3e sessie was en tevens laatste sessie was een echte eye-opener. Inmiddels had Saskia zo goed door hoe ik in elkaar zat, dat ze me een uitwerking gaf van hoe ik ben als persoon en vooral waar mijn valkuilen liggen. Niet alleen voor mezelf, maar ook in mijn omgang met anderen. Heel herkenbaar en heel fijn om de mogelijkheid te hebben om dit terug te lezen als ik signaleer dat ik ‘in mijn stress schiet’. Het is dan meteen herkenbaar waar het misgegaan is en dus kan ik het gemakkelijk herstellen.

Ik kwam hier voor mijn angsten, maar heb er ondertussen zoveel meer uitgehaald door de manier waarop ik mezelf beter heb leren kennen. Wat dat betreft kan ik het dan ook aan iedereen aanbevelen, of je nu met grote of kleine problemen worstelt, hier heeft iedereen iets aan!

augustus 2018

Farida

Dag Saskia. Bij deze mijn ervaring wat de coaching betreft. Het is al weer een anderhalf jaar geleden, en je vroeg me laatst hoe het met me gaat.
Ik heb de coaching als zeer waardevol ervaren.

Het heeft mij zeker geholpen om weer het vliegtuig in te stappen, waardoor ik eindelijk mijn familie kon gaan opzoeken en met mijn man op vakantie durfde. Voorheen gingen we altijd alleen maar met de auto en nu kunnen we vaker en verder weg!

De sessies waren duidelijk en helder en zeker goed toe te passen in het dagelijks leven.
Je bent duidelijk en begripvol in het coachen.
Dank je Sas.

Groeten Farida

Mei 2018

 

Anke

Hallo Saskia
Allereerst nog bedankt voor je drie momenten die ik bij je was in de praktijk. Ik heb de coaching als leerzaam en verhelderend ervaren.
NLP neuro linguïstisch programmeren. De gids in de persoon van coach Saskia Karels heeft mij persoonlijk door mijn brein geleid. Door effectieve oefeningen kreeg ik handvatten om aangeleerde patronen aan te pakken. Mijn “rugzak” zat vol met nare ervaringen in mijn leven. Maar door de oefeningen is het gevoel wat dat betreft een stuk verbeterd en zelfs verdwenen.
Ik als nuchtere en wat sceptische Westfries, heb ervaren dat het echt werkt. Met de cd met gesproken oefeningen kon ik daarna lekker zelf aan de slag.
Saskia, bedankt!

Oktober 2017

 

Simon

Na een lange periode van stress en ziekte heb ik eindelijk de stoute schoenen aan getrokken en gebeld met Saskia.

Hieraan vooraf heb ik diverse andere dingen geprobeerd o.a. pillen, ademhalingsoefeningen en andere praatsessies. Uiteindelijk hielp niets mij van mijn problemen af en raakte ik in een burn out. Hierdoor kreeg ik ook angstaanvallen in de auto waardoor auto rijden niet meer ging.

De methode die toegepast wordt is door mij als heel positief ervaren, in een periode van 6 weken ben ik enorm opgeknapt. Het auto rijden gaat al een stuk beter al ben ik er nog niet helemaal. De enorme spanning in mijn lijf is ook nagenoeg verdwenen.

Het enthousiasme van Saskia heeft er ook zeker aan bij gedragen om weer enigszins de oude te worden. Het is namelijk de kunst om je negatieve gedachten te laten verdwijnen en weer op een positieve manier de diverse uitdagingen aan te gaan.

Zoals gezegd voel ik mij een stuk beter maar je moet wel aan jezelf blijven werken. Hiervoor is de cd die je meekrijgt een goede hulp, want de valkuilen om weer in de oude fouten terug te vallen is er natuurlijk altijd.

Saskia en de methode van unchain your brain hebben mij prima geholpen.

Oktober 2017

 

Mathijs

Hoi Hallo, ik ben Mathijs 19 jaar en ben enorm goed ontvangen en geholpen door Saskia. Ik kwam binnen met problemen als dat ik constant piekerde, altijd vol stress zat, een negatief zelfbeeld had en negatieve gedachtes.

Binnen één maand ben ik er vanaf gekomen door NLP. Saskia heeft mij de juiste handvaten gegeven waardoor ik weer zin en kracht heb gekregen in het leven, ik heb weer uitdagingen aangenomen en heb zelfs amper tot geen last meer gehad van die negatieve kwalen. Al de oefeningen die we hebben besproken zijn heel gemakkelijk toe te voegen in je leven, als je dat zelf wilt. Ik ben weer ik geworden!

Bedankt Saskia.

Groeten een zeer tevreden klant.

Juli 2017

Marijke, de moeder van Mathijs

Hallo Saskia
Toen ik vanmorgen beneden kwam en Mathijs druk lezend in zijn papieren van zijn NLP zag dacht ik om je even te mailen en te bedanken.

Het is zo fijn om te zien dat hij nu met de juiste handvaten ( waar hij dus echt gebruik van maakt ) zo veel beter in zijn vel zit en positief over zichzelf en het leven kan denken…….dus bij deze vanuit mij heel erg bedankt , hij doet het zelf maar je hebt de juiste toon bij hem weten te raken

Lieve groet , Marijke (de moeder van Mathijs)

Juli 2017

 

Guido

Ik ben Guido en getrouwd, samen hebben wij 4 kinderen in de leeftijd van 5 t/m 11 jaar. Omdat veel dingen niet volgens mijn plan gingen en ik daardoor veel stress had, liep dat uit op woede-uitbarstingen vooral naar mijn kinderen toe.

Na het eerste telefooncontact met Saskia voelde ik al een grote opluchting, eindelijk iemand die mij helpen kon en begreep wat ik bedoelde.

Ik kwam terecht in een heerlijk huiselijke en warme praktijk van Saskia en voelde mij meteen op mijn gemak, waardoor we meteen een persoonlijk gesprek hadden. Na de eerste sessie had het al meteen zijn uitwerking op mijn manier van reageren naar de kinderen toe en kon ik veel beter met met mijn stress omgaan. En dan had ik nog 2 sessies te gaan, dat beloofde wat!

Saskia bedankt voor je technieken. Ik kan nu veel beter met mijn stress omgaan en krijg het veel eerder onder controle.

Saskia BEDANKT !!!

Januari 2017

 

Wilfred

Mijn naam is Wilfred en ik ben een gelukkig mens. Ik ben getrouwd met Miranda en wij zijn ouders van 3 prachtige kinderen. We hebben samen 2 dochters en een zoon de oudste is 5 jaar de middelste is 3,5 jaar en de jongste is 2,5 jaar. Ik had de laatste jaren, door veel stress en dingen die niet volgens mijn planning liepen, last van WOEDE-uitbarstingen. Dit reageerde ik vaak af op de kinderen Het kwa dan ook omdat zij de laatste druppel waren die de emmer deed overlopen, door bijvoorbeeld niet te luisteren.

Ik ben toen telefonisch in contact gekomen met Saskia  (Mindfulness coach) en ik heb haar mijn verhaal gedaan en Saskia zei: ik kan jou wel helpen om je woede te beheersen. We hebben toen samen een afspraak gemaakt voor de 1e sessie.

Het voelde gelijk vertrouw toen ik Saskia zag en haar leerde kennen tijdens onze 1e  sessie. Saskia is een hele warme lieve vrouw die begrijpt waar je mee zit en ze luistert ook goed naar je verhaal. Zo kan zij een plan maken om jou te helpen, om het voor je zelf zo makkelijk mogelijk te maken en dat je met veel plezier door het leven gaat.

In de 1e sessie heb ik mijn verhaal kunnen doen en we zijn daarna aan de slag gegaan om het voor mij zo makkelijk mogelijk te maken om met de woede om te gaan die in mij zit.

Door veel spanning, stress en een druk leven (werken, vrouw werkt, kids verzorgen ect. ) liep bij mij niet alles volgens mijn planning. Waardoor het in mijn hoofd een wir war werd. Ik had namelijk, als ik wakker werd, al gelijk een planning in mijn hoofd: dit MOET ik doen vandaag en als iemand mij wat vroeg plande ik dat er gewoon tussen. Daardoor behaalde ik mijn doel niet die dag en daardoor voelde ik me zelf dan rot. Als dan een van de kinderen aan het einde van de dag (tegen etenstijd) wat deed en niet luisterde ontplofte ik. Door de technieken te volgen wat ik in de 1e sessie leerde werd het in mijn hoofd een stuk rustiger en begon ik al wat vooruitgang te boeken van dat mindfulness, maar we waren er nog lang niet.

We hebben ook formulieren ingevuld omtrent emoties, herinneringen en de toekomst. Dit formulier vulde je in met cijfers die je verdeeld over hoe je je zelf dan voelde. Zeer slecht, slecht, goed, zeer goed en uitstekend. Er zaten 2 weken tussen de sessies, dus 14 punten verdelen over zeer slecht, slecht, ect… bv een 8 op goed en een 6 op zeer goed. Daarna moest je het weer doen, maar dan de punten verdelen hoe ik het zal verwachten in de toekomst. Dus bv 9 op goed en 3 op zeer goed en 2 op uitstekend. Zo kregen we een patroon en kon Saskia zien hoe ik vorderde in het proces.

Ik heb in totaal 3 sessies gehad en ik moet zeggen ik sta veel makkelijker in het leven en ben gelukkiger. Ik kan mijn woede aardig onder controle houden en de kinderen merken dit ook. Het moet allemaal nog een automatisch ding worden, zodat ik de knop makkelijk om kan zetten.

Dingen van het verleden een plek geven, maar als het nodig is ook weer makkelijk terug kunnen halen. Niets MOET alles mag en ik MOET nog strijken is nu geworden ik WIL nog strijken. Dat is 1 van de dingen die ik ook in mijn hoofd had. Dat MOETEN ben ik nu aardig aan het veranderen naar het WILLEN, dus ik leef nu dag voor dag en zie wel wat er op mijn pad kom. GENIET NU MEER VAN HET LEVEN EN VAN MIJN GEZIN.

Dit is een klein verhaaltje van hoe ik het heb ervaren bij Saskia.

Saskia ik heb heel veel aan je gehad ook al deden we een beetje maf tijdens de sessies maar het werkt wel! Het is een stuk rustiger in mijn hoofd en ik kan alles een plekje geven in mijn hoofd. Links of rechts; Voelt het goed dan doen, voelt het niet goed dan niet.

Bedankt voor alles wat je mij heb geleerd over de mindfulness, hoe je alles zo gemakkelijk kan maken voor je zelf in je leven. Wij, hier in ons gezin, merken ook dat ik veranderd ben en me zelf steeds beter voel. Mede door de sessies die ik gehad heb van jou.

Mocht je problemen hebben met wat dan ook dan kan MINDFULNESS je daar bij helpen. Ik vind het beter dan een psychiater, zo iemand zoekt altijd het probleem op en graaft naar je verleden. Dat is niet zo met MINDFULNESS daar pakken ze gewoon het probleem aan waar je mee zit.

Mindfulness heeft mij echt super geholpen en ben er ook blij mee dat ik Saskia heb mogen leren kennen en dat zij alle geduld had met mij, om het probleem aan te pakken.

Saskia BEDANKT

Liefs,
Wilfred

November 2016

 

Ria

Ik zat al een tijdje niet zo goed in mijn vel , had wat problemen gehad waar ik niet zo goed mee om kon gaan en dan zegt je lichaam op een gegeven moment, ho nu is het genoeg. Ik las toen dat stuk van Saskia in het Westfries weekblad “Krijg grip op je emoties”.  Mijn man zei is dat wat voor jou? Ik heb gebeld voor een afspraak en twee weken later had ik al een afspraak met Saskia.

Ik was  een beetje zenuwachtig ,wat gaat er komen. Echter Saskia is een hele spontane vrouw en stelt je direct op je gemak. Ze is een kei in haar vak. Ze heeft een fantastisch mooie praktijk ruimte waar je je direct op je gemak voelt. Aan de opdrachten die zij mij gaf heb ik veel gehad en zal ik blijven oefenen.

Saskia heel erg bedankt.

Ria

Juli 2016

 

Irene

Ik ging naar de NLP coaching van Saskia zonder verwachtingen, eigenlijk een beetje sceptisch. Ik had niet echt het idee dat dit mij zou kunnen helpen.

Echter… mijn verwachtingen zijn overtroffen! Ik stapte binnen in een fantastische praktijkruimte waarin je je direct prettig voelt.

Saskia is een vakvrouw, ze kan vol aanstekelijk enthousiasme over haar vak vertellen. De oefeningen, technieken en gesprekken hebben mij persoonlijk verrijkt. Met de wonderlijke technieken ben ik in staat om in mijn kracht te staan en alle hobbels aan te kunnen. Ik sta heel anders, gelukkiger en meer genietend, in het leven.
Saskia, bedankt voor dit kadootje, je bent top!

Groetjes
Irene


Juli 2016

 

Sara

Na een gecompliceerde zwangerschap en heftige bevalling van mijn eerste dochter raakte ik steeds onzekerder. Toen de kraamhulp weg ging dacht ik dat ik niks meer kon en van alles hield ik lijstjes bij om alle dingen voor mijzelf op een rijtje te houden.

Na een paar gesprekken bij de huisarts werd ik doorgestuurd naar de GGZ omdat mijn onzekerheid ondertussen uitgegroeid was tot een depressie en ik voelde me waardelozer dan ooit tevoren en dan soms ineens juist weer heel erg energiek en leek het alsof al mijn problemen als sneeuw voor de zon verdwenen waren. Die dagen waren heerlijk maar telkens kwam er weer een dip achteraan doordat ik die positieve dagen veel te hard van stapel liep en daarna zo moe was dat alles weer teveel leek.

Iedere keer als ik naar de GGZ ging dacht ik dat ze mij de oplossing zouden geven en dat ik snel weer mezelf zou worden maar iedere keer schoot ik er weer weinig mee op. Ondertussen was ik al wel op allerlei medicijnen gezet en nog steeds kon ik geen grip krijgen op mijn gedachten.

Op een middag dat ik het echt niet meer zag zitten kwam ik op de een of andere manier op de site van NLP terecht en had een gesprek met Saskia ‘s opleider Joost van der Lei. En dat eerste gesprek over NLP was zoo bijzonder! Ik had de hele dag gehuild en hij vroeg een aantal dingen en na een paar minuten zat ik te lachen en voelde me goed! Ik vroeg of hij een goede en leuke coach in mijn omgeving wist en stuurde mij door naar Saskia. Daar kon ik al heel snel terecht, dat vond ik heel erg fijn.
Saskia heeft eerst mijn persoonlijkheidstype uitgezocht en daardoor kwamen al dingen naar boven waar ik wat mee kon echter in combinatie met de NLP werkt het extra goed. Ik moet wel blijven oefenen en luister vaak de cd die ik kreeg waar alle technieken op worden uitgelegd. En als ik het soms toch even niet meer weet dan mag ik Saskia nog bellen en dat geeft mij wel een heel fijn gevoel want soms vind ik het wel moeilijk om de juiste techniek te pakken op het juiste moment maar het gaat steeds beter en nu een maand na mijn eerste sessie bij Saskia ben ik weer op mijn werk geweest (waar ik al ruim anderhalf jaar niet meer geweest was) en dat geeft echt een super goed gevoel.

SASKIA BEDANKT!

Liefs Sara

En ik kom graag nog eens bij je langs in je mooie nieuwe eigen praktijkruimte bij jullie nieuwe huis voor een nek massage en om de hond een aai te geven 😉


Februari 2016

 

Miranda

Saskia is een kei in haar vak! aanrader voor iedereen,ik had het veel eerder moeten doen.


Maart 2015

 

Angelina

Dank je wel voor je hulp!!!! Na een jaar in een achtbaan te hebben gezeten nu dan na 3 keer bij jou te zijn geweest weer overzicht te hebben.

Zowel ik als zeker mijn gezin zijn je erg dankbaar en we kunnen niet anders zeggen dan DANK JE WEL je bent een KANJER xxx


Februari 2015

 

Petra

Ten eerste is Saskia een persoon, die de NLP- technieken met enthousiasme kan overbrengen! Het heeft mij veel kracht gegeven op een moment dat ik er even goed doorheen zat.

Met de technieken kan ik de bepaalde lading van a.s. dingen die gaan komen eraf halen, of bij acute situaties die gebeuren. Het is wel belangrijk dat je blijft oefenen, totdat het eigen wordt en het vanzelf gaat. Dit is bij mij een valkuil…

Het helpt je ook bij bepaalde keuze’s maken waar je over twijfelt, je maakt natuurlijk zelf de keus maar het geeft je een duidelijk beeld, en maak je een keus maar niet met een twijfel.

Dank je wel Saskia, je bent heel gedreven in wat je doet, heel veel succes als NLP coach!

Groetjes Petra


Januari 2015

 

Susanne

M’n ma is een erg goeie coach!!

Toen ik een tijdje geleden niet lekker in m’n vel zat en echt niet wist wat ik moest doen, heeft m’n ma me dankzij NLP kunnen helpen.

Nog steeds superrr bedankt daarvoor :), you’re the best!!

Mei 2014

Linda

Een paar weken geleden ben ik voor het eerst naar Saskia gegaan voor een NLP training. Zonder hele grote verwachtingen maar zeker wel met een duidelijk doel volgde ik mijn eerste training. En groot was mijn verbazing dat het na één keer al zoveel resultaat had!

Saskia is een fantastisch mens qua persoonlijkheid , ze kan goed luisteren en heeft een zeer goed inleving vermogen.

Ik heb enorm veel aan de trainingen gehad omdat ik geleerd heb om “anders” te denken zonder daarbij veel aan mijn gedrag te veranderen maar wel aan mijn manier van denken. Hierdoor zit ik beter in mijn vel en lukt het mij om situaties op een positieve manier te benaderen en daar naar te handelen. Ik ben nog steeds dezelfde persoon maar wel sterker , evenwichtiger en minder snel uit balans te brengen. Heb ik het gevoel dat het wel wat minder gaat pas ik de tips toe die Saskia mij geleerd heeft en gaat het al gauw weer veel beter.

Ik wil iedereen die het gevoel heeft vast te lopen, angsten te hebben, onzeker is of een laag zelfbeeld heeft aanraden om een afspraak te maken met Saskia. Ze is echt ontzettend deskundig, professioneel zodat je je na een paar keer een al veel beter in het leven voelt staan.

November 2014

 

Nancy

Ze legt de methodes op een hele duidelijke en levendige manier uit.

Saskia heeft heel veel inlevingsvermogen, waardoor ze precies weet hoe ze je kan helpen.

Ze voelt heel veel aan. Ze kan gedachtes en gevoelens heel goed benoemen. Door de omgang met haar weet je gewoon zeker dat je haar altijd kan vertrouwen, waardoor je ook durft jezelf open te stellen. De drempel is heel laag.

Ze kijkt niet naar de oorzaak, maar ze is meer gericht hoe je bepaalde problemen moet aanpakken. Daar ligt haar prioriteit. Ze is ook heel sterk in haar overtuigingskracht. Waardoor ze je leert hoe je zelf het padje in je hoofd moet om leggen.

Wat ik ook heel prettig vind is dat ze oprechte belangstelling toont, maar ook achteraf vraagt ze altijd hoe het gaat. Merk heel veel vooruitgang. Ik ben erg tevreden over het resultaat en ik voel me daardoor ook zekerder. Ze heeft me ook heel erg goed geholpen met het opzetten van mijn onderneming.

Maart 2014