Coaching Traject

Hoe werk ik als coach? Nadat je met mij in contact bent gekomen, hetzij telefonisch of via de mail gaan we aan de slag.

  • Tijdens de eerste sessie bespreken we kort welke angsten of problemen je wilt oplossen en zoeken we uit wat voor type je bent op basis van het enneagram, wat je inzicht in jezelf vergroot. Tevens oefenen we met de belangrijkste basis technieken van NLP om je leren goed te leren voelen. Door dit zelf thuis te gaan toepassen merk je dat er onbewust steeds meer veranderingen plaatsvinden.
  • Twee weken later tijdens de volgende sessie bespreken we hoe het gegaan is en herhalen we wat er nog verbeterd kan worden of voeg ik andere oefeningen toe. Ook creëren we tijdens het traject samen een toekomstplan om de goede ervaringen voor jou zo te plannen, dat het alleen maar beter gaat. Je voelt je zelfverzekerder en staat optimistisch in het leven.
  • Bij de laatste sessie checken we de veranderingen en hoe jij daarmee bent omgegaan. Indien nodig leer ik je nog wat extra technieken of passen we een vorm van trance of lichte hypnose toe. Het gaat erom dat de verbeteringen net zoals de andere technieken van NLP verankert zijn in je onderbewustzijn. Hierdoor zal je merken dat je je steeds beter gaat voelen!

In de periode tussen de sessies ga je thuis met het geleerde aan de slag. Regelmatig oefenen is niet alleen noodzakelijk, maar draagt bij aan de verbeteringen en veranderingen waarvoor je aan het coachings traject bent begonnen. Je investeert in jezelf door met je problemen aan de slag te gaan, dus niet alleen op korte termijn maar ook voor de rest van je leven.

Een gemiddelde coachings sessie duurt 1 tot 1,5 uur.  Het gehele traject betreft 6 sessies, dit blijkt voldoende te zijn om de technieken je eigen te kunnen maken en het geleerde toe te passen in de praktijk. Je problemen zijn opgelost of dragelijker geworden.  

Wil je meer weten of heb je het gevoel dat je nu aan de slag wilt, stuur me dan een email of bel voor een afspraak 0228-515350 / 06-28886657.