Als je geen plan maakt voor je eigen leven, wordt je ingezet voor de plannen van een ander!!!

Moeite met keuzes maken?
Hoe kan je zonder iets bewust te doen de goede kant op gaan?
Onbewust je doelen bereiken?
Het kan heel simpel!!

Hoe maak je voor jezelf de juiste keus?

Ik heb de afgelopen jaren veel mensen weer richting in hun leven zien vinden 🙂 , hoe mooi is dat? 

Zonder doelen om na te streven is het leven letterlijk doelloos. Het mist een richting en zin, je gaat eerder piekeren en je zorgen maken. Dus zorg altijd dat er iets is om naar uit te zien, om je energie op te richten…

Moeite daarmee? Met NLP ben je in een paar weken weer op het juiste spoor!
Check de website voor meer informatie.

Veel mensen zijn druk bezig met het proberen hun doelen te bereiken. Slechts een klein groepje mensen lukt het om systematisch ook het overgrote deel van hun doelen te bereiken omdat zij om de eenvoudige reden  de juiste technologie gebruik om  doelen te bereiken, namelijk Neuro-Linguïstisch Programmeren (NLP).

De meeste methodieken om je doelen te bereiken zoals SMART of The Secret maken een grote fout door je doelen alleen bewust te formuleren, terwijl het verwezenlijken van je doelen voor een groot deel wordt gedaan door je onbewustzijn. Om je doelen te realiseren moet je duizenden goede beslissingen nemen. Als mensen bewust proberen om een goede beslissing te nemen dan maken ze vaak een lijstje met voor- en nadelen. Dat lijstje is veel te beperkt. Voor het nemen van een goede beslissing zijn er honderden aspecten waar je rekening mee dient te houden.

Ons bewustzijn is een manier van focussen. Door te focussen worden we ons ergens van bewust. Ons onbewustzijn heeft daarentegen het vermogen om parallel heel veel uit te rekenen. Bij het nemen van beslissingen zorgt de focus van het bewustzijn ervoor dat we te veel aspecten uit het oog verliezen. De rekenkracht van ons onbewuste zorgt er gelukkig voor dat wel alle aspecten goed worden meegewogen. Om die reden kan je het nemen van complexe beslissingen beter overlaten aan je onbewustzijn. En in het verlengde daarvan dus ook het verwezenlijken van je doelen.

Daar komt bij dat als je nooit je onbewustzijn up-to-date brengt met wat je nieuwe doelen zijn, je onbewuste door blijft gaan je oude doelen te bereiken. Bij de meeste mensen is het zo dat hun bewuste en onbewuste doelen allerminst op één lijn liggen waardoor er ze een stap vooruit gaan en twee stappen achteruit. Als het al geen onbewuste zelfsabotage wordt. Pas wanneer je onbewuste en bewuste doelen op één lijn liggen, ga je 100% van de tijd de goede richting in. Omdat NLP zoveel met het onbewustzijn werkt, is NLP dé ideale tool voor het bereiken van je doelen!